1. syyskuuta 2011

Hääpuvun ja vannehameen sovitusta

kuva: korukamari.com

Tilasin korukamarista takaa korostetun vannehameen, kun minusta tuntui, ettei puku ja puvun laahus oikein päässyt yksivanteisella oikeuksiinsa. Kuvan vannehame on siitä kiva, että siinä olevat 3 vannetta on irrotettavissa ja säädettävissä.

Kävin eilen äitini luona sovittamassa kahta vannehametta joista tämä oli parempi. Pukua ei sitten ole kirisitetty kunnolla/ sidottu ollenkaan lantiolta kun tarkoitus oli vaan sovittaa alushameita. Helmakin on vielä lyhentämättä. Kesäkiloja on kertynyt noin neljän kilon verran ja sen ikävä kyllä huomasi pukua sovittaessa :P Noh syksyllä taas treenailemaan niin eiköhän se siitä ;)

Nyt tässä on yksi kuva siitäkin miltä laahus näyttäisi ylösnostettuna :) Anteeksi kuvat taitavat olla ovat vähän mitä ovat huonon valaistuksen takia.

kuvat: Kitty (ellei toisin mainittu)

9 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kaunis puku, vannehameet tekee ihmeitä

  VastaaPoista
 2. Upea puku! Erityisesti kirjailut ovat ihanat ja tuo vannehame tosiaan tuo oman lisänsä. Pukua ei vielä ole ilmeisesti lyhennetty (vai korkkarit puuttuu?), mutta oikea pituus tuokin sitten vielä oman silauksensa. Kaunis morsian. :)

  VastaaPoista
 3. Nonni, nyt luin uudestaan. Ihastuin vaan niin kuvista, että lukeminen jäi puolitiehen. Sori. :D

  VastaaPoista
 4. Toi laahus on mieletön <3

  VastaaPoista
 5. ranteennauha: Totta, tuntuu että puku on ihan erilainen (hyvässä mielessä) nyt tuon vannehameen kanssa (vaikka tykkäsin siitä ennenkin):)

  Varpunen: Hih, juu ei tosiaan ole lyhennetty/silitetty tai mitään muutakaan :D Kiitos <3

  Krista: Niinhän se on <3 Harmi vaan, että se on tosi epäkäytännöllinen ja nostetaan ylös kirkko-osuuden jälkeen ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/2/13 21:27

  Mulla on aika saman mallinen sottero ja sun vinkistä tilasin saman alushameen :) En ole vielä ehtinyt testaamaan puvun kanssa, mutta istuessa alushameen ylin vanne nousi kasvojen korkeudelle xD Jätitkö kuitenkin kaikki vanteet paikoilleen ja miten onnistui istuminen? Parin päivän päästä pääsee sovittelemaan :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ota vaan suosiolla se ylin vanne pois :) Puku laskeutuu mielestäni myös kauniimmin kun jätät vain ne kaksi alinta jolloin pystyt myös istumaan :)

   Oletko kokeillut tanssia vannehameen kanssa? Vannehame oli pukuun nähden täydellinen, mutta astuin häävalssissa alimman vanteen päälle niin, että lopulta kaaduin ja sulhanen sai onneksi kopin :D

   Tämä alin vanne kannattaa laittaa mahdollisimman isolle (tietysti niin, että puku näyttää vielä hyvältä), jotta et astu sen päälle taaksepäin astuessa. Vielä tästäkin huolimatta suosittelen ostamaan kaksi turvahakaneulaa joilla kiinnittaa kaksi alinta vannetta takaa yhteen juuri ennen tanssien alkua :)

   Poista
 7. Kiitos vinkeistä :) Se ylin vanne on kyllä ihan mahdoton :D Tanssia on vielä kokeiltava..

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä miksi se ylin vanne edes on laitettu siihen, kun ei sen kanssa voi edes istua ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...