25. elokuuta 2010

Puvun varausmaksu hoidettu!

...eli puku näillä näkymin tulee olemaan Maggie Sotteron uuden syysmalliston KIERA! 

PÄIVITYS // syyskuu 2010: Puvun varausmaksun maksettuani jäin epäilemään pukua, joten nyt pukujen valinta on Amandan, Carmenin ja Keiran välillä loppuvuodesta. Pääsen siis sovittamaan kaikkia pukuja silloin kerralla! :) //

Menimme ostamaan Mezzylle Sotteron Carmenia Leimulinesta enkä tosiaan arvannut, että oma pukukin löytyisi sillä reissulla!

Puku näyttää kuvissa aika "pliisulta" mutta livenä se on hiukan eri näköinen kuin kuvassa ihan niin kuin Carmenkin oli. Kiera näytti hiukan merenneitomallisemmalta päälläni kuin tämän kuvan mallin. Sovitin kokoa 8 joten ihan suoraan tangosta puku ei mukaan lähtenyt vaan se piti tilata . Puku laitettiin tilaukseen diamond whitena koossa 0 ja maksoin siitä varausmaksun. Puku saapuu liikkeeseen 4-6kk sisällä. Sovituskuvia siis luvassa silloin.

Ainoa vaan, että tajusin Carmenin aiheuttaneen mulle kyllä pysyvän ihastuksen (noh, nyt se taitaa olla liian myöhäistä). Stevie oli ehkä liian bling minun makuuni.

Rakastuin erityisesti Kierassa...
  • puvun vedoksiin (yläosassa samanlaisia vedoksia kuin Carmenissa)
  • laahukseen (joka saman pituinen kuin Carmenissa mutta vedokset sivulle)
  • avoinaiseen selkäosaan (minusta puvun "juttu", kun ei myöskään kuulemma sovi kaikille) <3
  • kuvan etuosassa olevaan katseenvangitsijaan (kuvassa näyttää tökeröltä, mutta livenä sopii hyvin pukuun).
  • puvussa ei kirjailuja tms. härpäkettä joten saan jotkut näyttävät korut! :D
  • puvun värinä diamond white (ivoryn ja valkoisen sekoitus?) koska olen värisävyiltäni kesä - eli kylmät värit pukevat mua parhaiten.

    25 kommenttia:

    1. Iäääääää! Voi ei, ihanaa! Olen ihan ymmyrkäisenä onnesta siu puolestasi / siu kanssasi, mahtavaa!

      VastaaPoista
    2. Todella kaunis puku! Kyllä sen tietää kun on löytänyt SEN puvun:)

      VastaaPoista
    3. Kaunis! Todella upeat vedokset sekä edessä että takana. :)

      VastaaPoista
    4. Tiedät jo mun kommentit puvusta, mutta kerronpas tännekin.:) Tuo puku on sun päällä vähintäänkin 100 kertaa kauniinpi kuin tuon mallin yllä! Se vain oli kerrassaan täydellinen sun päällä! Ja sopii teemaanne just eikä melkein. Puvussa oli myös jujua niin edessä kuin takanakin.aaahh! WOW! Ja näin susta että oli niin täpinöissäs siitä..niin kuin asiaan kuuluukin oikean puvun osuessa kohdalle. Ihanaa!

      VastaaPoista
    5. Toi on kyllä todella kaunis. Onnea The puvun ostosta. Itsellä vielä edessä reissu sinne Leimulineen tässä syksymmälllä ja edessä se lopullinen päätös.=)

      VastaaPoista
    6. Vitsi, näkispä sen sun päällä! Oi oi, hienoa! Todella kauniilta näyttää, nyt vaan 4kk odotellaan että nähdään sun päällä THE puku! <3

      VastaaPoista
    7. Onnea vielä tätäkin kautta puvun löytämisestä. Tuo hyvin avoinainen selkäosa on kyllä tosi magee kesähäissä (talvihäissä ei ehkä niinkään niin toimiva juttu).

      VastaaPoista
    8. Kiitos kaikille kanssafiilistelijöille! Puku näyttää livenä niin paljon paremmalta, etten malta odottaa, että saan puvusta kuvia tänne näytille ;)

      Ihanaa, nyt voi alkaa miettimään koruja, kampausta yms. ;)

      VastaaPoista
    9. Vau, miten kaunis puku!! Ja onnea sen löytymisestä!!

      VastaaPoista
    10. Kylläpä se on kaunis.
      Olisi kiva nähdä sovituskuvia, että millainen se istuvuus oli päälläsi. Tämä ei taida tulla ihan niin alas lantiolle istuvana niinkuin Carmen (mikä on tavallaan sääli, koska sulla on kuitenkin kroppa Carmenin malliseen pukuun). Mutta, vaikka Carmenissa on enemmän kaikkea, on se silti tavallisempi kuin tämä minkä valitsit. Muuten, nuo rusettihässäkät tulevat olemaan ainakin jonkinasteinen trendi ensi vuonna.

      Tämä puku muuteen huutaa kakkoskengiksi Keiroja ;)

      VastaaPoista
    11. Suvi: Kiitos! En olisi itse ikinä arvannut, että päädyn tuohon pukuun mutta livenä se olikin sitten aivan unelma kuvaan verrattuna <3

      Heidi: Minustakin on sääli, ettei puku tule niin alas lantiolle vartaloa myötäillen kuin Carmen, mutta sovittaessa se tuli minusta kuitenkin yllättävän alas.

      Yllätin itsenikin valitsemalla puvukseni sellaisen jossa on tuo rusettihässäkkä. En pitänyt niistä mallikuvissa yhtään, mutta livenä se oli juuri oikea ratkaisu puvun etuosan "jutuksi" :)

      Pitääkin mennä sovittamaan niitä Keiroja Stilissimaan joku päivä! Täytyy toivoa, että ne istuvat mun kapeahkoon jalkaan :S

      VastaaPoista
    12. Keira on kapea, mutta ei pitkä. Eli jos sun jalka on pitkä ja luikura kuten mun, niin se ei välttämättä asetu. jos se on lyhyt ja kapea niin toivoa on. :)

      VastaaPoista
    13. Niin ja jostain vanhemmasta postauksesta huomasin että olit harkinnut White onen 411:stä yhtenä vaihtoehtona... Olen erittäin tyytyväinen ettet valinnut sitä.
      Puku on tosi kaunis kyllä, mutta hirveän raskas ja korsetti haarniskamainen. Lisäksi sen istuvuus on törkeän huono. Ompelijana kiroan sen puvun kaavoittajan alimpaan helvettiin. Eli töitä joutuu tekemään sairaasti että siitä saa istuvan. Lisäksi puvun vedokset, jotka näyttää edestä tosi hyviltä, sopii todella harvalle sivulta katsottuna. Vedokset asettuvat etenkin lyhyemmälle tosi huonoon paikaan ja saavat alavatsan seudun tavallista pulleammaksi.

      Toivottavasti mua ei nyt ymmärretä väärin, tämän puvun materiaali on aivan ihana, ja jos se sopii kantajalleen, se on täydellinen.
      Mutta en usko että se olisi ollut sulle täydellinen. :)

      VastaaPoista
    14. Hmm... normaalisti mun kengän koko on n.38-39, mutta kun laitan korkkarit jalkaan pitää koko olla sitten melkeinpä 37. Tämän perusteella jalka ehkä olisi lyhyt ja kapea tai sitten se on vain toiveajattelua ;) Tahtoo Kieralle Keirat <3

      Olen niin samaa mieltä sun kanssa tuosta White Onesta. Vaikka koko jota sovitin oli 32, niin silti tuntui että sitä olisi pitänyt kiskoa rinnuksista vähän väliä ylöspäin ilmeisestikin tämän huonon istuvuuden takia :S

      Mulla tuon W1 411 kanssa oli päinvastoin eli sivulta näytti ihanalta ja kapealta (hih), mutta edestä ne vedokset meni mun vartalolle kyllä ihan päin honkia niin, että lantio näytti suhteettoman suurelta muuhun kroppaan verrattuna :( Olen kyllä kuullut että monella on näkynyt sellainen epämääräinen pömppis juuri sen puvun kanssa vaikkei pömppistä omistaisikaan.

      411 ei todella ollut mun puku, vaikka alussa viehätti nimenomaan veistoksellisuutensa takia ;)

      Nyt siirryn untenmaille ...zZz... :)

      VastaaPoista
    15. 411 on malliltaan kyllä juuri sellainen yksinkertainen ja veistoksellinen. Se on harmi että se on kaavoitettu niin raskaaksi. Tässä puvussa on sen ylimääräisen sisäkorsetin lisäksi 4 kerrosta kangasta, joista kksi on jämäkkää tukikangasta, yksi vuora ja yksi se päällimmäinen satiini. En yhtään ihmettele, että se leventää paikoitellen.

      VastaaPoista
    16. Heidi: Kuulostaa aika hurjalta tuo materiaalien määrä :S Paljonkohan tuo satiinipuku painaa verrattuna esim. samanmalliseen taftipukuun?

      Käyn muuten lauantaina ottamassa kuvia Kierasta niin saat sitten ammattilaisena kertoa siitä mielipiteesi :)

      VastaaPoista
    17. Onhan sillä painoa... :D Sanotaanko näin, että kesällä siinä naimisiin menneillä on ollut varmastikin tukalat oltavat. :) Vielä enemmän painaa se vuoden 2010 kaveri, olikohan sen numero 3018. Siinä on hiukkasen isompi helma, ja se aihouttaa hienoisia tärinöitä kädessä kun sitä nosta.. Enkä edes valehtele. :)

      VastaaPoista
    18. Toi selkäosa on ihana! Mä ostaa pätkäytin oman pukuni pari viikkoa sitte ja siinä kans v-mallinen selkämys :)

      VastaaPoista
    19. Heidi: Haha, loppuillasta voisi olla siis morsiamella jalat maitohapoilla :D

      Hansu: Kävinkin lukemassa sun pukupostauksen :D Jos yhtään jaksamusta on niin tohon mun blogin sähköpostiin voisi laittaa sun pukukuvia sovituskertomuksen kera ;) Lukisin niin mielelläni ts. tahtoo nähdä millainen puku sulle on tulossa ja heräsikö sulla samoja ajatuksia kuin mulla löytäessäni oman pukuni! ^^

      VastaaPoista
    20. Pitääpäs laittaa kuvia ku ehtii :) Ihanaa ku on muitaki yhtä innostuneita. Itsellä vaan se puku roikkuu tuossa makkarissa ja siitä pitäisi päästä eroon puoleksi vuodeksi ettei se mee pilalle ja etten mää viluile sitä liian usein ;)

      VastaaPoista
    21. ääh en vaan tykkää

      VastaaPoista
    22. Hansu: Vaikeintahan sen puvun ostettuaan on olla vilkuilematta sitä turhan usein ;) Olisi ihanaa, että puvun uutuudenviehätys säilyy, joten taidanpa minäkin harkita vieväni sen muualle säilytykseen.

      Anonyymi: No sehän on selvä ettei kaikki tykkää ^^ Muuten me kai mentäisiin kaikki saman mallisessa puvussa naimisiin ;)

      Pukuvaihtoehtoja mulla on silti edelleen kolme joka ilmenee seuraavasta postauksesta (eli pukuostosta ei ole vielä viety lopulliseen päätökseen) :)

      VastaaPoista
    23. Anonyymi5/2/12 18:54

      En tiedä luetko näitä vanhempiin postauksiin tulevia kommentteja, mutta oli ihan pakko tulla jättämään puumerkki juuri tähän postaukseen. Olen seurannut blogiasi varmaan jostain vuoden 2010 lopulta, ja jäänyt täysin koukkuun. Olen myötäelänyt häidesi odottelua ja tuntenut syvää tyytyväisyyttä siitä kuinka olette hoitaneet ja varanneet asioita niin ajoissa. Kun ensi kertoja selailin blogiasi, haaveilin salaa häistä samana kesänä kuin tekin olette nyt menossa, mutta en pitänyt sitä rahatilanteen puolesta mahdollisena.
      Tätä postausta selailin joskus 2011 paikkeilla, edelleen tietämättömänä siitä, että omat häät kesällä 2012 tulivatkin ajankohtaisiksi, tosin vasta nyt tämän vuoden tammikuussa. Ensin olin ihan varma ettei näin lyhyellä varoajalla ehdi saada kunnon bileitä pilkunviilaajan tapaan järjestettyä, mutta ilmeisesti tämä meidän häävuotemme oli kirjoitettu tähtiin tai kohtaloon tai whatever, sillä niin onnekkaan automaattisesti olemme saaneet lempikirkkomme lempiajankohtaamme kesää ja lempiaikataulullamme. Myös juhlapaikka, catering ja hääauto ovat järjestyneet lähes itsestään.

      Kun ensi kertaa selailin näitä pukupostauksiasi silloin 2011 alussa, jokin Kierassa iski silmääni. On se niin kauniin yksinkertainen. Kiera jäi jonnekin mielen lokeroihin kummittelemaan, ja nyt kun matkani kohti alttaria alkoi todellisesti, oli selvää että tämän puvun halusin saada käsiini. Leimulinesta on hankittu niin poloneesi- kuin wanhojen pukunikin, sekä siskoni morsiuspuku, joten oli hyvin luonnollista varata ensimmäinen puvunetsimisaika juuri ko. liikkeestä. Eilen saavuimme paikalle ja jännittyneenä tiedustelin Kieran tilannetta, mikään uutuuspuku kun ei enää ole. Olen melko varma että paikanpäältä löytynyt koon 0 diamond white Kiera on juuri se, jonka piti sinulle tulla. Nyt se tulee minulle :) Kiera istui kuin hanska eikä muita pukuja tarvinnut harkitakaan, keikka oli 15:sta minuutissa ohitse. Mahtavaa kun tietää saavansa Täydellisen Puvun.

      Kaikkea hyvää teidän valmisteluihin ja innolla odotan jatkossakin uusia postauksia :)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Moi! Tottakai luen kaikki kommentit :)

        Niin ihana tarina, että ruudun tällä puolella on ihan herkistymistä havaittavissa :) Mutta tiesitkö, että kiinalaisen kalenterin mukaan tämä Lohikäärmeen vuosi tuottaa onnea. Ihana kuulla, että kaikki meni noin mallikkaasti!

        Se Kiera on ihan varmasti juuri se jonka tilasin ja miten mahtavaa, että se on saanut omistajan :) Vähän kyllä mietin, että hiukan hankala koko ehkä Pirjon myydä eteenpäin, mutta nyt olen ihan vakuuttunut siitä, että minun olikin määrä tilata se sinne ja valita toinen, sillä nyt sinä sait siitä itsellesi täydellisen puvun - on se kyllä kaunis! :)

        Kiitän kovasti kauniista kommentistasi ja miten onkaan upea fiilis tietää, että olet jaksanut pysyä mukana blogini parissa näin pitkään :)

        Toivotan teille ihanaa häiden suunnittelua ja odotusta! <3

        Poista

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...