19. syyskuuta 2011

Ensikoti löydetty ja tarjous jätetty!

kuva: poppytalk.blogspot.com

Jätettiin tänään toinen tarjous meidän mahdollisesti tulevasta ihka omasta kodista! Kohde on tarjouskauppakohde eli tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Rakennus: Kerrostalo on rakennettu -77 eikä putkiremontin tarvetta kuntotutkimuksen mukaan vielä ole. Hyvä taloyhtiö jolla vuokratuloja alimman kerroksen päiväkodilta (tulevaisuutta ajatellen loistavaa, että päiväkoti on niin lähellä!).

Huoneisto: Lattiasta kattoon 2011 remontoitu 74,5m2 3h+keittiö+vh+parveke. Lattia harmaan rusehtavaa laminaattia kaikissa muissa paitsi eteisessä ja tietysti vessassa. Eteisessä ja vessassa paneelikatto johon upotettu halogeenit <3 Keittiössä ihanat korkeakiiltoiset kaapit, induktioliesi, isot rosteriset jääkaappi sekä pakastin, uuni ja astianpesukone myös rosteria. Keittiön välitilassa ihanaa vaaleaa kivipaneelia. Vessa tosi pieni, mutta kompakti! Vessassa on myös ihana poreamme <3 Makuuhuoneet aika perus :) Miinusta alkuperäisistä rumista tummanruskeista puuikkunoista, mutta onneksi taloyhtiöllä on varmasti niiden varalle jossain vaiheessa jotakin suunnitelmia.

Sijainti:
Asunto sijaitsee Helsingin ja Vantaan rajalla

metro+Helsingin bussit 1km (!!!<3)
lähin Vantaan bussipysäkki 200m
päiväkoti 0km (alakerrassa)
koirapuisto 100m
pururata 1km
kauppa 50m
kirjasto 50m

Ajatuksia asunnon varalle!
Koko asuntoa koskevat: Haluaisin vaihtaa perus sisäovet joihinkin vähän modernimpiin!

Vaatehuone
 kuva: kvik.fi
Tarkoitus olisi saada sinne liukuovikaapi esim.mustilla tai valkoisilla lasiovilla + jotkin ihanat lamput valaisemaan kaappeja <3 Lisäksi haluaisin mahduttaa sinne peilin valoineen ja pienen kapean kampauspöydän + Kartell Victoria Ghost tuolin <3 Ikävä kyllä vaatehuone on suht pieni ja ikkunaton, mutta ehkä keksin jonkun todella kompaktin ratkaisun :)

Olohuone
 Habitaressa paneelivalikoimaa kuvat: Kitty (c)

1-2 seinää valkoista/vaaleaa kivipintaista polyuretaanilevyä (tätä saapi varmaan odotella kun neliöhinta on sellaiset 100€ ja olkkarin pitkässä seinässä niitä neliöitä sitten onkin).

Haluan Biotakan talvi-iltoja lämmittämään!! <3 Ihan ensiksi haluan maalata yhden värillisen seinän takaisin valkoiseksi.

Myös uuden sohvan hankinta olisi ajankohtaista.

 kuva: biokaminen.com

Keittiö
 kuva: furniturefashion.com

Tällä hetkellä siellä on kiinteä baaripöytä jonka tilalle haluan jossain vaiheessa jonkun lasisen ihanuuden <3 Ostin Habitaresta keittiöön Magisson tiskirättitelineen joka on oikeasti todellinen aarre!

kuva: magisso.com

Wc
 kuvat: fenestra.fi
Ei muuta kun se sisäoven vaihto ;)

Makkarit
Toinen makkari pitää maalata valkoiseksi siellä olevan kirkkaan värisen (ollut lastenhuoneena) maalin takia.

Parveke 
 kuva:aadasisustus.com

Lasitukset + joku ihana polyrottinki sohva tai 2 polyrottinki tuolia+pöytä <3

5 kommenttia:

  1. Onnea! Toivottavasti saatte asunnon, kuulostaa ihan mahtavalta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea ja peukut pystyssä! Toivottavasti tärppää! Tuo poreamme kuulostaa aivan ihanalta... etenkin tällaisena harmaana syyspäivänä. <3

    VastaaPoista
  3. Toi vessan ovi-juttu kuulostaa tosi hyvältä! Mä tykkään enemmän tosta oikeen puoleisesta! :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa kyllä aivan ihanalta, juuri tuollaisilla spekseillä itsekin haluaisin kodin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...