27. syyskuuta 2011

Ajatuksia hääkampauksesta

Kuva viime kesältä. Hiusteni mitta ja väri tulee olemaan jotakuinkin tätä luokkaa / kuva: Kitty

Hunnusta en osaa sanoa vielä mitään (luultavasti kuitenkin tulee), mutta mulle on siis tulossa pari korua hiuksiin + riippuvat korvakorut (ei kaulakorua!).

Kampaukseni voisi olla... 

...osittain auki&kiinni, toiselle olalle painottuva

kuva:?

kuva:?

kuva:?

Ignoratkaa tuo härpäke! :D /  kuva:?


... tai epäsymmetrinen toiselle puolelle painottuva nuttura

 kuva:?

kuva:?

17 kommenttia:

  1. Tykkään aivan mielettömästi hiustesi väristä - UPEAT!

    www.blackblingwhite.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. upeen värinen tukka on kyllä! :] auki oleva kihara lätsähtää aina jonkun verran illan aikana varsinkin kun pituutta on paljon, joten siihen kannattaa varautua. jos on kostea ja sateinen keli niin sillon ehdottomasti kannattaa kampauksen olla kiinni, koska väkerretty kihara on hetken päästä kosteella kelillä suora. sulla vielä kun hiuksessa on materiaalia josta laittaa vaikka millasen kampauksen! :]

    VastaaPoista
  3. Tollanen nuttura olis aivan mielettömän kaunis. Ja on tuo sivukampauski aivan uskomattoman ihana... Mua itteä pelottas tossa vaan et jos nuo kiharat suoristuu sit kamalan nopeaa. Kaverille kävi häissä niin ja lopputuloksena oli aika suora tukka loppuillasta. Mut siinä vaiheessa osa ihmisitä ei edes tajua mitään... ovat huppelissa tjs. hah :)

    Ootko muuten kattonu sellasta anime sarjaa kun candy?? Oli nimittäin ihan mun lemppari lapsena ja katsoin sen tässä joku aika kokonaan youtubesta (hullu päähänpisto) mut oli aivan huippu!

    Tässä pieni klippi piristävää musiikkia sun Tiistai päivään ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=OjzTBKvdI8E

    t. Daisy

    VastaaPoista
  4. Tanja: Kiitos! <3 <3 Välillä sitä aina miettii, että pitäisikö vaihtaa väriä, mutta sitten jänistän kun se tuntuu olevan jo mun "tavaramerkki". Väkijoukostakin helppo bongata jos miehen kanssa satutaan vaikka eksymään ulkomailla :P

    lotta & Daisy: Kiitos <3 Itseasiassa mun tukassa pysyy aika hyvin nuo kiharat kun on laitettu kunnon aineet alle. Mutta ainoo juttu tuossa osittain auki olevassa on se, että mulla on ollut tuollainen kampaus jo ainakin kuusi kertaa, niin olisko se sitten hääkampaukseksi vähän tylsä? :P

    Oikeastaan mulla on ollut kaikki mahdolliset kampaukset banaanista lettivirityksiin ja glamournutturoihin, joita tuli laitatettua duunikaverien kesken puolin ja toisin sillon kun olin vielä kampaamossa töissä.

    Daisy: Se on! En vain tiedä olisiko tuollainen rennompi parempi vai tuo alempi kuva mikä on enemmän sliipatumpi nuttura (sen muoto on kyllä tosi kaunis, kun tukka tulee nutturaan vähän laineilla). Mutta totta kai se tärkeintä on, että virallisen kuvausajan puitteissa kampaus kestäisi ja sitten voisikin antaa palaa :D

    Candy <3 Oli lapsena ihan ehdoton suosikkini! Munkin on nyt pakko katsoa se uudelleen kun en siitä mitään muista :D Toinen sarja mikä lapsena tuli (ihan eri tyylinen kuin Candy tosin) oli Hopeanuoli. Muistan sen kuitenkin olleen yllättävän raaka vaikka se tuli heti muiden lastenohjelmien perään :O

    Kiitos musasata!<3 Tykkäsin biisistä kovasti ja oli ihana piristys näin sairasloman keskelle :)

    VastaaPoista
  5. Hmm.. Kommenttiboksi kadotti mun jumalattoman pitkän tekstin ja lisäksi ilmoittaa, että mulla ei ole oikeutta kirjoittaa kommentteja.. Mut siis ilm. näin anonina onnistuu...

    Mutta siis. Piti sanoman, että mulla oli hyvin samanlainen kampaus häissäni kuin tuolla ekalla mallilla. Omat hiukset oli silloin olkapäille, mutta mulla käytettiin kampauksessa lisäkettä, joka siis oli luonnonhiuksista ja värjätty saman väriseksi kuin oma tukka. Kampaus kesti koko pitkän päivän ja illan, ei suoristunut eikä lätsähtänyt. Kysymys onkin siis ammattilaisen työstä, joka kyllä siis osaa tehdä kestävän kampauksen. Ellei nyt sitten vesisateeseen mene seisoskelemaan.

    T. FruL

    VastaaPoista
  6. FruL: No voi harmi! Tuota ongelmaa on kuulemma liikkeellä :( Minäkin jos olen IE:llä selaamassa bloggerin blogeja niin ei onnistu muitten blogeihin kuin anonyyminä kommentointi :(

    Tuo kampaus on kyllä tosi nätti ja tottahan se on, että ammattilaisen työ ja kunnon aineet ovat kestävän kampauksen lähtökohta. Mutta, mutta nuo lisäkkeethän parantaa huomattavasti kampauksen kestävyyttä (kihara pysyy paremmin kun lisäkehiusta on oman hiuksen seassa) ja mitä pidempi oma tukka sitä huonommin siinä mikään pysyy :)

    Tosin kuten aikaisemmassa kommentissani sanoinkin on onni, että mun tukassa kampaukset on yleensä aika hyvin pysyneet :)

    Oliko sulla huntua tuon kampauksen kanssa? Entä mitään koristeita? :)

    VastaaPoista
  7. Heippa kitty!

    Mulla on samanlainen ongelma tuon ensimmäisen kampauksen kanssa: minulla on ollut samanlainen jo niin monissa juhlissa, että pelkään sen tuntuvan tylsältä hääpäivänä :( kaiken lisäksi kolme kaveriani avioituivat viime kesänä ja heillä kaikilla oli tuo sama kampaus! Tuli ihan sellainen olo, että apua, alkaakohan näyttää ns. Tusina morsiammelta tuossa kampauksessa, vaikka se onkin niin kaunis :(

    musta noissa sun aikaisemmissa kampausaiheisissa postauksissa oli tosi upeita vaihtoehtoja, mitä voisit myös harkita! :) mä olen alkanut haaveilla sellaisista vintage henkisistä kiharoista, joista sulla olikin kuva. Tarkoitan sitä kuvaa, jossa on vaaleahiuksinen nainen kuvattu selän puolelta, kiharat näkyy siinä ihanasti :)

    - Nora -

    VastaaPoista
  8. Mun hiukset on aika paksut, siis myös yksittäiset hiukset on tosi paksuja ja mulla yleensä kiharakampaukset pysyy muutenkin tosi hyvin, mutta selkeästi noi lisäkkeet auttoi asiaa. Käytännössä siis se koko kiharaosuus oli sitä lisäkettä.

    Mulla ei ollut huntua eikä mitään muitakaan koristeita vain ainoastaan yksi ruusu sillä puolella, mistä noi kiharat tuli. (Olipas hankalasti selitetty...) En edes haaveillut hunnusta, mutta pohdin pitkään jotain hiuskoristetta. Kampaaja kehotti kuitenkin unohtamaan, ettei tule sellaista tårta på tårta fiilistä. Kampaus itsessään oli näyttävä. Ja olin kyllä todella tyytyväinen siihen.

    Täytyy vielä se mainita, että alunperin halusin ihan toisenlaisen kampauksen. Kävin ensimmäisessä koekampauksessa (kampaaja oli siis serkkuni, joka on myös hyvä ystäväni), jossa hahmoteltiin sitä kampausta. Mä olin ehdottomasti sitä mieltä, että kaikki hiukset kiinni, ei mitään vapaana liehuvia suortuvia. Aluksi mulla ei pitänyt olla mitään myöskään lisäkkeitä, mutta kampaaja puhui ympäri. Toisessa koekampauksessa päätettiinkin sitten hylätä se kampaus kokonaan ja päädyttiin siihen lopulliseen malliin. Osittain syynä myös se, että mulla oli olkaimeton puku, niin hiuksista saatiin tavallaan kiva lisä siihen pukuun. Ihan kuin tuossa kuvassakin.

    Huh. tulipas sepustus.

    t. FruL

    Ps. Ilmeisesti se ongelma kommentoinnissa ja kirjautumisessa johtuu osittain mun duunikoneen asetuksista, joita en itse pääse muuttamaan. Täytyypä selvitellä asiaa. Nimettömänä kommentointi onnistuu vain, jos en ole kirjautunut bloggeriin. Jos taas olen, niin en pääse kommentoimaan lainkaan, vaan bloggeri hävittää kommentin taivaan tuuliin.

    VastaaPoista
  9. Menin elokuun alkupuolella naimisiin, ja minulla oli toiselle olalle painottuva kampaus, jossa osa hiuksista oli vähän fiftarityylisillä öö-(Apua, en enää muista oikeaa termiä, mutta tämän linkin takana olisi vähän samaantyyliin: http://freelancersfashion.blogspot.com/2010/05/five-minute-pinupish-tiki-inspired.html) kiinni. Minulla siis nuo rulla(?)-viritelmät painottuivat toiselle sivulle ja taakse, edessä oli taas otsatukka jne. Niin ja hiukset ovat suunnilleen samanpituiset kuin sinulla, hiukan lyhyemmät.

    Mutta: Sinulla on aivan upeanvärinen letti! Oma reuhka on ollut enemmän ja vähemmän tummanruskea/mustanruskea jo parisen vuotta, ja siun väri näyttää niin paljon kiinnostavammalta kuin oma :D

    Mutta itse kyllä siis tykkäsin kovasti koko toispuoleisuudesta. Mielessä oli myös toispuoleinen nuttura, mutta itselläni se ei olisi näyttänyt niin kivalta.

    VastaaPoista
  10. Niin ja vapaana olevat hiusosiot oli sitten sellaisilla matalilla "täsmällisillä" laineilla, oisko finger waves oikea termi kuvaamaan ulkomuotoa, vaikka tekotapa ei toki ollut sormilla :D

    VastaaPoista
  11. Nora: Meinasitko tätä kuvaa? :)

    Itse olen tuota myös monesti ihastellut ja miettinyt! Mutta luulen, että se menee liian prinsessamaiseksi mun puvun ja koristeiden kanssa ^^

    Hih, sun tapauksessa kyllä ehdottomasti valitsisin jonkun toisen kampauksen :D Tai ainakin minä tekisin niin jos tosiaan kolme aikaisemmin avioitunutta kaveriani olisi mennyt vihille samassa kampauksessa + se tylsyys tekijä vielä lisäksi ^^

    FruL: Ja hyvä sepustus tulikin! :D Yksittäisen hiuksen paksuus onkin juuri sellainen kestävyystekijä (mäkin haluun!) ja siksi mulla on vähän siitä harmi, että yksittäinen hius on sellainen normipaksuinen-ohut, mutta määrällisesti sitä on paljon :)

    Tosiaan en minäkään tårta på tårta-fiilistä halua ja siksi ajattelinkin tuota ekan kuvan kampausta kuvan mukaisesti simppelimmin toteutettuna + koriste, kun se yleensä tehdään niin, että jo päälaelta aletaan keräämään tukkaa toiselle puolelle (huomattavasti näyttävämpi versio).

    Toinen syy miksi ekaa kampausta mietin on nimenomaan mainitsemasi olkaimettoman puvun "lisä" kun minulle ei kaulaan tule koruakaan.

    Nyt alkoi kiinnostamaan, että millainen hiukset kiinni kampaus sulle sitten alunperin piti tulla?

    Toivottavasti saat kommentoinnin toimimaan ^^

    Rva Melli: Oi sun kampaus kuulostaa ihanalta ^^ Itse mietin aika ajoin vielä Old Hollywood-tyylistä glamour henkistä kampausta, mutta pelkään sen olevan jo sitten liikaa kun ne tuppaavat olemaan aika näyttäviä.

    Toispuoleisuus taitaakin olla ainoa asia jota tiedän mun kampauksesta varmasti löytyvän! :D

    Niinhän se menee, että kaikkeen kyllästyy :D Aika ajoin haaveilen itse tummanruskeista tai kylmän toffeen värisistä hiuksista ;)

    VastaaPoista
  12. Minusta tuo ensimmäisen kuvan kampaus näytti siltä että se olisi juuri kuin sinulle tehty. Tietysti jos sama kampaus on ollut monissa juhlissa niin silloin ehkä täytyy harkita haluaako samaa omiin juhliinsa. On sulla ihanan väriset hiukset! Itselläni oli joskus samanväriset mutta värjäsin ne lopulta tummaksi kun en kestänyt värjäysrumbaa ja siitä huonoksi menneitä hiuksia. Vieläkin harmittaa etten saanut niitä pitää...

    VastaaPoista
  13. Ulma: Hih, samaa mun Maiju kaasonikin sanoi ja tuo kampaus tosiaan tuntuu ihan omalta <3. Siksi vähän pohdinkin, että laittaakko sen lempikampauksen vai sitten jotain muuta ;)

    Kiitos, onneksi tukkaa ei tarvitse enää värjätä kuin kerran 1,5kk eli silloin väri on vähän haalistunut ja tyvikasvua sentti :)Mulla on ollut punainen tukka jo vuodesta -06, joten tukkani todellakin on kyllästetty punaisella pigmentillä ja haalistuu nykyään tosi hitaasti :) Hiukset pysyy myös tosi hyvässä kunnossa kun käytän kestoväriä vaan tyvikasvuun ja suoraväriä pituuksiin.

    Mutta joo se värjäysrumba oli alkuun ihan helvettiä kun kahden viikon välein joutui värjäämään ja kaikki pyyhkeet oli ihan punaisia (ja on edelleen):P

    VastaaPoista
  14. Mä tarkoitin just tuota kuvaa, jonka linkin laitoit sun viestiin :) mulla tulee tosin itselle tosi slimmi ja iltapukumainen hääpuku, joten siinä voi olla seurana tollanen 'iso tukka' :) mut tiedätkö, sun pukuun tuollanen sivulla oleva rento kampaus istuu kuin nyrkki silmään! Se on nuorekas, moderni ja kevyt ja tasapainottaa sun upean koristeellista pukua...ei tavallaan tarvitse pelätä yli ampumista :) ja lisäksi sun tukan väri tuo tohon kampaukseen oman lisän :)

    Mä seurailen sun blogia säännöllisesti ja järkkään omia häitä ensi kesälle... Mietinkin että oisitko jaksanut tehdä jossain vaiheessa jonkun häämeikkiaiheisen jutun? Tuntuu, että se on vielä hankalampi päättää kuin kampaus! :D ja kun tukan ja meikinkin pitäisi jotenkin tyylillisesti sopia yhteen... Aaaaargh :D

    - Nora-

    VastaaPoista
  15. Nora: Hih, arvasinpas ^__^ Voi se sopisi niin hyvin kuvailemasi puvun kanssa!

    Itse tallensin joskus tuon kuvan koneelle kun ajattelin silloin sitä tämän puvun kaveriksi eli hyvin samanlaisia ajatuksia meillä pukujen ja kampauksien yhteensopivuudesta ;)

    Nyt kävi sellainen hauska sattuma, nimittäin mulla on jo luonnoksen asteella tallennettuna meikkipostaus :D Mun pitää löytää siihen vaan muutama esimerkkikuva lisää ^^

    Onko teillä isotkin häät tulossa? Jokatapauksessa ihanaa hääjärkkäilyä sinne! <3

    VastaaPoista
  16. Moikka Kitty :)

    Hahaha, ollaanpas tosiaan samoilla linjoilla :) Mut niinhän sitä väitetään että ihmisillä ois jonkinlainen yhtenevä estetiikan taju luonnostaan... meillä ainaskin taitaa olla! :) olen tässä sun blogia lueskellessa huomannut :)

    Jeee, kivaa :) Meikkipostausta odottelen innolla!

    Kiitos kysymästä, meille on tulossa n.70 hengen modernit, mutta hieman vintage- henkiset häät :) Ne pidetään Turussa eräässä pitsihuvilassa ja vihkiminen tapahtuu toivottavasti meren rannalla juhlapaikan yhteydessä. Mun säkällä taivaalta sataa kissoja ja koiria sinä päivänä, mutta onneksi vihkimisen suhteen on suunnitelma B xD

    Ps. Ostimme mieheni kanssa oman kodin viime keväänä, joten sen myötä toivottelen teillekin ihanaa aikaa omassa kodissa, sisustusintoa ja tsemppiä muuttopuuhiin! <3

    - Nora-

    VastaaPoista
  17. Nora: No väittämä on nyt selkeästi todistettu oikeaksi :D

    Oi, kuulostaa tosi ihanalta teidän hääsuunnitelmat. Ulkovihkimisessä onkin hyvä olla se plan B tai ehkä jopa C! :D Mutta upea hetki varmasti tulossa vihkimisestä ja itse hääpäivästä tosi kaunis vaikkei sää sellainen olisikaan <3

    Tee blogi :D (haha, mua kiinostaa tuo modernin ja vintage -teeman toteutus ja muutenkin teidän häät kuulostaa tosi mielenkiintosilta)

    Rakastan modernin ja vintagen yhdistelmää. Omissa muuten moderneissa häissä se näkyy ripauksella Old Hollywoodia; ruokailun taustalla musiikkina mm. Sinatraa, vähän vanhahtavaa glamour henkistä elokuva-aiheista rekvisiittaa yms. ;)

    Kiitos, sisustusinto on suuri! En myöskään malta odottaa, että pääsen pesemään meidän koiria poreammeeseen...tahdon niin nähdä niiden nassut :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...