22. syyskuuta 2011

Nimimerkin takaa

Kata haastoi love love love- blogissaan meitä muita hääblogaajia kertomaan millaisia tyyppejä me oikein olemme. Tarttukaahan tekin haasteeseen! :D


kuva: kyle-nelson.com

Pituus: 165cm
Paino: 58 kg (oh noes kesä teki tehtävänsä!)
Silmät: siniharmaat
Hiukset: yleensä kylmän punaiset, mutta välillä myös vaaleammat kuparinpunaiset (esim. nyt syksyllä)
Työ ja koulutus: ammatiltani kampaaja, mutta allergian takia jouduin vaihtamaan alaa ja työskentelen tällä hetkellä kenkäkaupassa <3
Harrastukset: ratsastus todella satunnaisesti (viiden vuoden aktiivisen harrastamisen jälkeen). Spinning, pilates ja esim. vatsa-pakara tunnit. Haaveena aikuisbaletti.
Paheet: juustot, pasta, jäätelö

RANDOM FACTS
  • karkkipussi joka kaupasta lähtee mukaan on Fazerin Choco Mix pussi joista syön hedelmät ja suklaat (paras yhdistelmä suklaa ja hedelmänami samaan aikaan suuhun :P) ja jätän salmiakit syömättä.
  • minulla ei ole ajokorttia eikä myöskään aikomusta ikinä sellaista hankkia
  • kärsin ikävästä sairaudesta nimeltä migreeni
  • minua ei kiinnosta merkkivaatteet, mutta merkkimeikit kylläkin.
  • olen todella eläinrakas (hevoset, linnut, puput, liskot, kalat jne), mutta erityisesti olen chihuahua- ja kissaihminen enkä pidä isoista koirista.
  • rakastan sisustamista ja pidän vaaleista väreistä, mutta myös voimakkaasta esim. mustan ja valkoisen kontrastista yhdistettynä läpikuultavuuteen (lasipinnat, kirkas muovi). Yksityiskohdat <3
  • juon kahvia vain jos väsyttää (okei myös juhlissa) ja yksi kahvikuppi saa aikaan ihan tajuttoman energiaryöpyn kun juon sitä vain kerta viikkoon.
  • lässytän meidän koirille ja...miehellekin välillä :P
  • en tykkää makkarasta, parsakaalista, purjosta,mistään keitetyistä vihanneksista (paitsi keitossa), oliiveista enkä ole ikinä pitänyt oluesta tai suolakurkuista.
  • haluaisin opiskella japania.
  • inhoan farkkujen ostamista vaikka löydän mieleiset yleensä todella nopeasti.
  • sain mieheltä pienen kepin päässä olevan Hello Kitty- ilmapallon kaksi vuotta sitten vappuna...tuolla se on makkarissa edelleen ihan täysissä voimissaan :P
  • vinossa olevat taulut häiritsee mua suunnattomasti
  • muiden ihmisten suhteen olen aikalailla kameleontti, sillä eri ihmiset toimivat selkeästi ihan eri aaltopituudella ja jotenkin virittäydyn melkein huomaamattani toisen ihmisen aaltopituudelle jopa niin, että välillä mietin mikä niistä aaltopituuksista on se jolla oikeasti itse toimin eli mikä niistä olen todellinen minä. (Menikö jo liian syvälliseksi? :P).
  • olen aina erottunut joukosta - niin hyvällä kuin pahalla.
  • olen hyvä säästämään rahaa, mutta myös altis kaikenlaisille heräteostoksille.
  • pystyin nähdä teini-ikäiseen asti tv-sarjamaisia unia eli ennen nukkumaanmenoa ajattelin jotain teemaa/henkilöitä ja nukahtaessani näin siitä unen. Seuraavana yönä uni jatkui siitä mihin se jäi. Tätä jatkui kunnes jopa parin viikon päästä joka yö nähtyäni jatko-osaa unelle se vihdoin päättyi kuten leffoissa tai kirjoissa yleensä onnelliseen loppuun. Aikuisena en ole tähän enää pystynyt vaikka kuinka olen yrittänyt. Olo herätessä oli aina niin ihana - ihankuin olisi juuri lukenut hyvän kirjan.
  • luen mangoja, katson animea sekä aasialaisia draamasarjoja eli miehen sanoin Hello Kitty-paskaa...ihana kulta <3
  • olen mukavuudenhaluinen ja inhoan tiskaamista. Hooray astianpesukone <3
  • mun on vaikea luopua mistään esineestä kun kaikilla tuntuu olevan jotain tunnearvoa ja kuitenkin kerran viiteen vuoteen mun tekee mieli myydä/heittää pois koko omaisuus vaatteista keittiönpöytään ja ostaa uutta tilalle.
  • rakastan käytännön piloja...viimeksi usutin miehen ekaluokkalaisen serkkutytön laittamaan miehen kahviin 15 palaa sokeria kun se juoksutti serkkua kahvinhakuun :P No se kostautui...veljeni rippijuhlissa mun kahvi maistui aika jännälle :P 
  • olen kova stressaamaan ja ahdistun pienistäkin ongelmista jos en saa niitä heti selvitettyä.
  • olen kova organisoimaan ja tekemään kaikenmaailman turhia listoja. Harrastan myös muistilappuja ja milloin minkäkin lehden nurkkaan kirjoittamista.
  • mulla taitaa olla babyface...vieläkin saan välillä bussissa lastenlipun jos pukeudun vähänkin rennompaan tennari-t-paita- lookiin.
  • en tiedä Suomen historiasta paljon mitään, sillä teininä koulun vaihdos sai aikaan sen, että opiskelin maailman historian kahteen kertaan (olivat uudessa koulussa käyneet jo Suomen historian). En tiedä miten tämä on mahdollista, mutta tällainen epäkohta on jättänyt muhun nyt Suomen kokoisen sivistymättömän aukon.
  • omistan huonon nimimuistin.
  • Olen ollut monissa hautajaisissa ja kuitenkin eniten minua on koskettanut mieheni Vaarin kuolema.

6 kommenttia:

  1. Jeee ! Kiva että teit itsestäsi paljastuksia.

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, ihan naurattaa kuinka paljon oli sellasia juttuja jotka allekirjoitan myös itselleni... tykkäätkö muuten millasista anime-elokuvista? Onko sulla jotain suosikkia...? Mulla taitaa olla tuo liikkuva linna.. oon valehtelemati nähny sen varmaan sata kertaa (tai no en aivan). Mäkin inhoan tiskaamista ja onneksi ei enää tarvitse, koska omistamme nykyisin astianpesukoneen, KIITOS siitä!(mutta inhoan täyttää/tyhjentää sitä). Ja viimevuonna kun olin viettämässä kotopuolessa aikaa, menin äitini kanssa kauppaan ja siellä tapasimme hänen entisen työkaverin. Työkaveri kysyi minulta millon pääsen ripille (olin 24 silloin). Minua luullaan aina kamalan nuoreksi.

    t. Daisy

    VastaaPoista
  3. Nää paljastusjutut on kyllä ihan huippuja - saa lukea vähän, millainen ihminen siellä ruudun toisella puolella on :)

    Mäkin olen äärimmäisen lapsennaama - pitääkin kokeilla joskus lastenlippua ;)

    VastaaPoista
  4. kata: Kaikki papukaijat ja pisteet sinulle, että keksit tällaisen haasteen :D <3 Huomasin sun paljastuksissa myös samankaltaisuuksia omiini :D

    Daisy: Hih, hauska että olemme näin samanlaisia + se koirakuumeilu :D Mun ihan suosikki elokuva on juurikin tuo Liikkuva Linna, vaikka täytyy myöntää että kirja mihin elokuva perustuu on mielestäni vielä parempi (Diana Wynne Jones - Liikkuva Linna)! Animesarjoista mulla sitten onkin useampia lemppareita ;)

    Haha, mullekkin tuntuu olevan ylivoimaista täyttää ja tyhjentää se kone vaikka alussa tuntui, että miten helppoa tämä nyt onkaan kun ei tarvitse tiskata :D

    HAha, apua anteeksi. Tuo ripiltäpääsy on jo aika hardcore jos olet ollut silloin 24 ;)

    Krista: Lastenlipun saaminen on yllättävän helppoa :D Ojennat rahat etkä sano mitään, pureskelet vaikka jotain purkkaa samalla tosi tympääntyneen (pissismäisen) oloisesti :P

    Meillä oli myös aika paljon samoja juttuja paljastuksissa (baarimenu :P), mutta en laittanut niitä tähän kun listasta olisi tullut muuten ylivoimasen tylsä pituudeltaan.

    VastaaPoista
  5. "Hello Kitty-paskaa" totaalireps xD

    Tiesinpäs lähes kaikki<3 jee! :D

    VastaaPoista
  6. MaijuS: Ponponpoon, tottakai sun pitikin tietää melkein kaikki <3<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...