7. tammikuuta 2010

Bändi vai DJ?

Jyvät akanoista... eli nuorekkaita bändejä jotka ottaisin häihimme:
Ruby


Monipuolisia DJ:tä/ohjelmatoimistojen dj palveluita joista olen kuullut paljon hyvääIhanteellisin olisi minusta ottaa bändi soittamaan alkuun pari settiä josta dj sitten jatkaisi pikkutunneille asti, mutta sitten tulee se rahallinen puoli ;). Bändit ovat tunnetusti kalliimpia, kuin dj:t joten en tiedä pystymmekö molempia ottamaan.

Jos meille tulee pelkkä dj, niin soittaa hän luultavasti klo.20-04 välisenä aikana. Pelkkä bändi soittaisi klo.21-01 mieluiten 4 x 45min jonka jälkeen soittolista pyörimään 04.00 asti.

Olemme miettineet molempien hyviä ja huonoja puolia, jotka käyvät ilmi tässä listauksessa.

DJ
+erittäin laaja monipuolinen musavalikoima
+yleensä halvempi
+Biisit kuulostavat juuri siltä kuin pitääkin, sillä ovat alkuperäisen esittäjän ;)
+"vaikeimmatkin" biisitoiveet onnistuvat
+ biisit ovat meille hyvin tärkeitä nimenomaan niinä versioina jollaisina olemme ne kuulleet silloin kun tapasimme, silloin kun ensi kertaa suutelimme jne...
- ei niin tunnelmallinen

Coverbändi
+Live/show- tunnelmaa
+Tunnelmallisempi ja ns."juhlavampi" 
+ bändin jälkeen meillä olisi mahdollisuus soittolistaan illalla ilman dj:tä
-Kalliimpi
-Isompi riski jos bändi onkin huono
psst. jotkin bändit veloittavat myös (erästä muusikkoa lainaten) vmpl (= vittumaisen paikan lisä = uunisaari sirpalesaari, liuskesaari, NJK, klippan, jotkin keskustan mestat ja suomenlinna), joka kannattaa myös ottaa kustannuksissa huomioon) :D

Nyt kun näitä listasin niin huomasin dj:n plussien vain kertyvän. Taidamme siis olla enemmän dj:n kannalla, ellei sitten olisi varaa bändiin 2 x 45 min ja dj loppuillaksi :)


Soittiko/soittaako teidän häissänne bändi tai dj vai pyöriikö soittolista?

11 kommenttia:

 1. Vastailenpa nyt tähänkin... :)

  Meille tulee todennäköisesti häihin DJ:t Morsian & Sulho, eli itse kasatut soittolistat. Suunnitelmissa siis pienehköt häät (noin puolet teidän vierasmäärästä) eikä aikomus ole tuhlata hommaan omaisuuksia. Koska halvalla ei saa hyvää, laitamme mieluummin paljon rahaa hyvään valokuvaajaan ja vedämme musat nollabudjetilla, koska kuvat ovat se mikä jää aineellisena muistona jälkeen. Soittolistoin saamme myös ihan itse käsin valittua musiikkia, joten häissä ei tulla kuulemaan yhtään biisiä jota vihaisimme (varsinkaan humppakompilla ryyditettynä kuten bändin kanssa saattaisi käydä).

  Ainoastaan vihkimiseen (tapahtuu juhlatilassa) ja häävalssiin olisi mukavaa saada elävää musiikkia, mutta ei sekään ole niin justiinsa.

  VastaaPoista
 2. meille on tulossa bändi, koska löysin niin monipuolisen sellaisen, ettemme joudu tinkimään toivebiiseistä. bändi hoitaa sitten tauoillaan toivemusiikkia levyltä/läppäriltä :) Kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Siberia
  Todella hyvin mietitty mielestäni tuo musiikin ja valokuvaajan panostus! Meilläkin periaatteessa panostetaan valokuvaajaan enemmän, vaikka tuleekin bändi tai dj :)

  SaraStellar:
  Saanko udella, että minkä niminen bändi teille on tulossa? Hyvältä nimittäin kuulostaa :) Niin ja kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Meille tulee High Power. http://www.jannemaarala.com/index.php/bilebaendi-high-power
  He soittavat, tosin eri kokoonpanolla, Helsingin Storyvillessä silloin tällöin. Kannattaa käydä kurkkimassa, jos on lähellä :)

  VastaaPoista
 5. Saaga:
  Wau, siis musiikkinäytteiden perustella aivan mieletön bändi!

  Saanko udella paljonko bändin taksa oli ja kauan he soittavat/ovat paikalla? Tietysti hinnat nousevat meidän häävuoteen mennessä, mutta saisi ainakin jotain hintaa mistä lähteä laskemaan :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä minun mielestä häissä bändi pitää olla. Viime kesänä kuulimme häissä Kermaa ja se oli kyllä aivan uskomaton ryhmä. Suosittelen. Eikä niin kalliskaan.:)

  VastaaPoista
 7. Onko kellään tietoa bändien hinnoista? Morsian K kirjoitti budjetiksi 400e, mutta se oli varmaankin dj:n hinta? Vai mihin ratkaisuun päädyitte?

  VastaaPoista
 8. Aivan oikein, eli kyllä se 400€ on Dj:lle budjetoitu. Mietimme kuitenkin vielä bändivaihtoehtoa (vaikka dj onkin kovin houkutteleva). Bändin jos päädymme ottamaan on budjettimme heidän kohdalleen n.800€.

  Kertokaa toki muutkin minkä hintaisia bändejä teillä on ollut/tulee olemaan tai mitä olette budjetoineet (jos ei vielä tarkkaa tietoa hinnasta)!? :)

  VastaaPoista
 9. Oho, sorry, oon kokonaan missannut tuon kysymyksen bändin hinnasta! Me maksettiin 1100 euroa kolmest 45min setistä, 4 hengen kokoonpanolla.

  Ja voin tosiaan suositella.

  VastaaPoista
 10. Kiitos tiedosta Stellar! Kävin itseasiassa lukemassa bändistänne blogistasi :)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...