13. tammikuuta 2010

Kengille morsian

Millainen olisi sinun hääkenkäsi? Tässä ihanuuksia joihin olen tykästynyt. Tämä ensimmäinen kenkäpari on juuri sellainen kuin unelmissani, mutta korkoa kengissä sitten onkin 10 cm. Toinen suosikkipari on tuo Rainbow Clubin Santi (soljessa swarovskin kristalleja).Suurimman osan näistä kengistä olen poiminut e-baystä ja osan löytää myöskin Suomen markkinoilta.


Ihanan suloiset korkkarit rusetilla. Hinta 20,10€ (e-bay)Rennolle bling morsiamelle. Hinta 15,60€ (e-bay)
 

Söpöt rusettikengät n.40€ (Halonen)Pink by Paradox Lady. Hinta 109€ (Niinatar)


Pink by Paradox Dusk. Hinta?
 Tyylikkäät ja klassiset: Rainbow Club Santi. Hinta 179€ (Stilissima)
Veikeät Luchianyt rempseälle morsiamelle. Hinta n.54,60€ (heels.com)

Vintage peep toe. Hinta n.105€ (perfectdetails.com)  
Kirjoitushetkellä kengät alessa n.79€

11 kommenttia:

 1. Ensimmäiset on jo ihan hintansakin puolesta <3!! Oon silti aivan rakastunut tuohon Stilissiman malliin!

  VastaaPoista
 2. Omien mieltymyksieni, käytännön asioiden ja fyysisten ominaisuuksieni sanelemat ehdot hääkengille (jotka kannattaisi varmaan kirjoittaa ylös sitä hetkeä varten kun kyseisiä kloboja ollaan ostamassa):
  - Ei sling back eikä sandaali vaan umpinaisempi malli, loppusyksyisen käyttöajankohdan ansiosta jopa juhlava nilkkuri tulee kysymykseen.
  - Jos ei nilkkuri niin herrainkenkä tai mary jane -malli tai muu jalkan "sidottava".
  - Viiden sentin korko, ei liian kapea. Se on tarpeeksi korkea saadakseen sääret näyttämään hyvältä mutta ei väsytä päkiöitä. Kapea korko näyttää hyvältä vain korkeana stilettona ja sitä paitsi paksumpi on tukevampi käytössä.
  - Värilliset (mutta ei morsiuspukunikaan tule olemaan valkoinen).

  Aika käytännöllinen ja tylsän näköinen listaus, mutta onneksi tiedän, että noihinkin raameihin löytyy tarpeeksi sähäkkä pari. Pääasiassa ajattelen kuitenkin sitä, että hääpäivään liittyy niin tärkeitä kävelyitä ja tansseja, etten halua joutua pelkäämään liukastumista, nyrjähtämistä ja lipsumista. Enkä kipua. Kengät myös tulevat hyvin näkyviin vajaamittaisen puvun alta, joten haluan selvitä päivästä yhdellä ihanalla parilla.

  VastaaPoista
 3. Mutta lisättäköön vielä, että jos kuitenkin päädyn vaihtopariin, se tulee definitely olemaan Conversen klassisesta tennarimallistosta. ;)

  VastaaPoista
 4. Suvi: Ihailin itse myös noita Santeja Häät&Rakkaus messuilla ja tästä postauksesta (toisiksi alimmainen kuva) löytyykin nappaamani kuva valkoisesta Santi parista <3

  Ihanat oli kyllä ja jalkaankin niitä kokeilin mutta malli ei muistaakseni istunut kovin hyvin vaan jalkapohjan sisempi kaari jäi jotenkin todella koholle :(

  Siberia:
  Ei ollenkaan tylsän näköinen listaus :) Itsekin nimittäin havittelen tälaisia 5cm korolla varustettuja korkkareita, joissa ei olisi se kaikista ohuin korko.

  Harmi vaan että suurimmassa osassa postaukseni kenkiä korot ovat kapeita ja korkeita, mutta mallit juuri sellaisia mistä unelmoin :(

  Converseilla saat kyllä asennetta päivääsi ;)

  VastaaPoista
 5. Noi alimmat on ehdottomasti kauneimmat, mutta olen itsekin ihastunut noihin RC:n soljellisiin. Mutta oikeastaan en saisi enää kenkiä katsella, ne kun tuli jo hankittua :D

  VastaaPoista
 6. Itsekin on tullut noita Santeja katseltua sillä silmällä:) Mutta nuo Halosen kengätkin on aivan ihanat! Odotellaan nyt ensin, että on se pukukin:) Olen kyllä ihan suosiolla ajatellut kaksia kenkiä. Rakastan siroja ja korkeita kenkiä, mutta niillä ei todellakaan jaksa koko päivää. Joten hankintalistalla on myös ballerinat tms.

  VastaaPoista
 7. SaraStellar:
  Arvasin muuten, että nuo alimmat olisivat mieleesi! Meinasin jopa kirjoittaa kuvatekstiin postaushetkellä SaraStellarin tyyliset vintage kengät :D (sivuiltasi olen saanut aika hyvän käsityksen tyylistäsi).

  No ehkä parempi katsella kenkiä näin, kuin kaupan hyllyillä, jolloin houkutus ostaa on aina hyvinkin suuri ;P

  Jenni
  Minustakin nuo Halosen rusettikengät olivat upeat, mutta korko oli sitä 10cm luokkaa :D Muistaakseni RC:n Santi- mallin korot olivat n.7-8cm.

  Nähtävästi makumme on hyvinkin samanlainen eli sirot ja korkeat :) Eri asia sitten kuinka kauan niitä korkeita korkkareitan pystyy jalassa pitämään eli taidan itsekin päätyä kaksiin kenkiin.

  Niin, kyllä se puku tietysti olisi parempi ensin (ei vaan malttaisi odottaa...) :D Tuntuu olevan niin, että mitä enemmän häihin on jo hankittu asioita, sitä enemmän niitä tekee mieli hankkia ja nythän olisi ne messut sunnuntaina... :P

  VastaaPoista
 8. Eikä! :D No, nätit ne on, ja käyttäisin noita vaikka muuten vaan.

  VastaaPoista
 9. "Pink by Paradox. Hinta/malli?"

  Mallin nimi on Dusk: http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Dusk.html

  Kaunis kenkä. :)

  VastaaPoista
 10. Varmaan pukisin nuo ihanat pinkit, jos olisin uudelleen menossa naimisiin. Ihanan sähäkät, saisivat luvalla vilkkua helman alta :)

  VastaaPoista
 11. Mia: Hei kiva kuulla, ne on kyllä ihanan sähäkät! Tätä menoa tämä morsian todella astelee värillisissä kengissä alttarille, kiitos tuollaisten kommenttien ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...