1. tammikuuta 2010

Salmi-Sali

Olimme jo päättäneet pitää häät Agroksenmäen Holvikellarissa, mutta... luin netistä aivan uudesta ja mielettömän upeasta juhlatilasta joka vihitään käyttöön tämän vuoden maaliskuussa. Kyseessä on siis Ruoholahdessa sijaitseva Salmi-Sali, jonka tuleva kesä on nyt jo ennen valmistumistaan buukattu täyteen häitä ja juhlia. Myös vuosi 2011 alkaa täyttyä, joten iskihän siinä itselle pieni paniikki päälle; laitoin pikaisesti sähköpostilla tiedustelua vuoden 2012 kesän varauksista.

Voikin olla, että holvikellari vaihtuu tähän tilaan. Agroksessa ainoa huono puoli oli, että kaikesta pitää maksaa erikseen: tuoleista pihalle, lavasta, valoista ja jopa vessapaperista :(

Mutta...millainen tila tämä Salmi-Sali sitten on?

Havainnekuva valmiista Salmi-Salista
+50-180 hlö juhlatila
+saa tuoda omat juomat (voi tuoda edellisenä päivänä kylmiöön)
+vuokra-aika alkaa aamulla 09.00 ja juhlintaa saa jatkaa 06.00 asti
+Salin yhteydessä upea n.70 m2 ulkoterassi, josta n.35 m2 lasitettu/katettu sekä lämmitetty. Kattamattomalla osalla saa tupakoida. Salin musiikki ja puheet kuuluvat myös terassille terassilla olevan vahvistimien kautta.
+terassinpuoleisella seinällä ikkunat lattiasta kattoon
+ Sali ja sen terassi ovat niinkin korkealla, kuin 29 metriä meren pinnasta.
+uusinta tekniikkaa oleva musiikki- ja puheäänentoisto. Karaokelaitteet vuokrattavissa.
+langattomat mikrofonit
+juhlista jääneet juomat voi käydä hakemassa seuraavan päivän aikana
+wc-tilat todella tilavat ja hienot
+erillinen huone juhlatilan yhteydessä johon voi laittaa buffetin tai jos buffet pöytä mahtuu saliin niin vaikka lasten leikkipaikan
+kattausten väriin sopiva valaistus
+erinomainen ilmastointi
+esiintymislava
+voi tuoda omat kukat ja koristeet
+nuottiteline pöytäkartalle
+piano
+erikseen vuokrattavissa upea saunaosasto jatkopaikaksi
+Vertti Kivi & Co suunnittelema upea sisustus
+/-Terassilta näkyy merelle, mutta muuten aika karu miljöö

-Ei saa tuoda omaa cateringia


Sisustusarkkitehdin kertomaa:
- Tuolit ovat mustat, pehmustetut, kangaspäälliset, ja niissä on ohuita, kullanvärisiä raitoja
- Parvekkeen puoleinen seinä on kokonaan ikkunalasia
- Vastakkainen pitkä seinä on valkoinen mutta rapattu (struktuuri) ja siihen voi heijastaa valoilla oman värin (RGB), jolloin seinän saa sävytettyä oman teeman mukaan
- Lattia on vinyyliä mutta näyttää tummalta parketilta
- Katossa on suuria tunnelmalamppuja (ks. havainnekuva Salmi-sali)
- Bändille on lava, jossa on verhot (esiriippu)

Terassi
- terassin koko n. 70 m2, josta 35 m2 lasitettu
- terassilla 3 kpl säädettäviä infrapunalämmittimiä
- äänentoisto
- pehmustetut tuolit + pöydät
- grillaus + savustusmahdollisuus


KUSTANNUKSET (Hinnasto 2011)
Tilavuokra 1190€
Tarjoilijat 29,90€/h (25 vierasta per 1 tarjoilija) Tarjoilijoiden tuntitaksa alkaa juosta neljä tuntia ennen tilaisuuden alkua (pöytien laittoa yms.) ja ainakin yksi tarjoilija on oltava tilaisuuden loppuun asti (tekee lopuksi kevyen siivouksen, sammuttaa valot, sekoittaa booleja illan aikana jne).
Buffetit ?€
-Tilavuokra tulee nousemaan vuodelle 2012 lähes 30% ja cateringin hinnat n.10-15%

9 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tila, toivottavasti kuvia ihan oikeasta tilasta saadaan pian näkyville. Jos ymmärsin oikein, tuota valaistusta saa muutettua jollain nappulalla väriteemaan sopivaksi, hyvä idea :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin mielenkiintoinen tila. Ilmeisesti valaistus on kuten kuvailit ja sen lisäksi salissa on struktuuriseinä, johon saa heijastaa haluamansa värin:) Itse odotan näitä oikeita kuvia malttamattomana :)

  VastaaPoista
 3. Se, että pitopalvelu on juhlapaikan puolesta on hyväkin. Yksi palvelu vähemmän jossa voi tulla tuplabuukkausta tai muuta itsestä riippumatonta peruutusta sotkemaan kuvioita viime hetkellä. (Tai no, toisaalta, jos sellainen tulee niin menee koko hoito vaihtoon... hmm.)

  Toisaalta voisin kuvitella, että menut on hinnoilteltu pilviin jos pelkkä tilavuokra on tuota luokkaa. Itsekin harkitsin Salmi-salia hetken, mutta päädyimme sitten järkevämmin hinnoiteltuun paikkaan.

  En muista miten homma menee Argoksenmäellä, mutta se hyvä tuoli Salmi-salin kaltaisissa juhlatiloissa myös on, että siivous hoituu talon puolesta. Itse en haluaisi hääyön jälkeisenä aamuna könytä siivoamaan jälkiä, tai vielä vähemmän vaivata ystäviäni/sukulaisiani sellaisella.

  VastaaPoista
 4. "...se hyvä tuoli..." :D Piti tietysti kirjoittaa "puoli"

  VastaaPoista
 5. Ja ilmeisen hyvä pitopavelu pitäisi talolla ollakin, tosin kuten mainitsit, niin on varmaan sillä hintaakin. Katsotaan josko heiltä huomenna saisin vastauksen menu ja varaustilanne kyselyyn.

  Tässä kuitenkin mietin voisivatko menut olla edullisempia tilavuokran ollessa noinkin tyyris (toisaalta esim. Astoria salin tilavuokra taisi olla n.1600€)?

  Haha, juu on hyvät tuolit ;D

  Olipa hyvä, että mainitsit tuon siivouksen nimittäin tarkistin ettei tuo palvelu kuulu Agroksenmäen tilavuokraan. Siivouksesta siellä veloitetaan 300€ :O

  VastaaPoista
 6. Kolme hunttia!? Ohhoh. Aika kova hinta, varsinkin kun kyse tuskin on muutamaa tuntia suuremmasta työstä. (Uskallan sanoa, koska olen itsekin siivonnut työkseni.)

  VastaaPoista
 7. No sanoppas muuta! Jos itse siivoaa tilaisuuden päätteeksi niin riittää kuulemma lakaisu ja mahdollisten steariinien poisto lattiasta sekä pöytien taittelu rullakkoon. Siitä en todella maksaisi kyllä kolmea hunttia ;D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi7/1/10 20:48

  Moikka! Oletko jo pyytänyt tarjouspyynnön Annin juhlapalvelulta? Minkälaisia summia sieltä tuli, jos saa tiedustella? Meillähän on siis jo juhlatila varattuna, mutta mua vaivaa se, että sieltä pitää lähteä pois ennen yhtä yöllä ja se tuntuu hieman aikaiselta...olisi mukava saada juhlia rauhassa ketään häätämättä ja tosiaan niin, ettei kenenkään tarvitsisi huolehtia loppusiivouksesta!

  Hintaa tietenkin nostaa huimasti Salmi-salissa se, että siellä on oltava henkilökunnasta jonkun loppuun saakka eli käytännössä kai tehtävä n. 15 tunnin työpäivää!?!

  Lueskelin sivuilta uutisia ja paikan omistajan kertoman mukaan näkymät ovat hienot, suoraan merelle, vaikka paikka ei sinänsä imartele. Ihan mukavaa, jos karut näkymät on saatu kuriin arkkitehtuurilla.

  VastaaPoista
 9. Moi Suvi! Kyllä hyvinkin pyysin tarjouspyynnön, tosin vuodelle 2012, jolloin hinnat ovat kalliimmat. Laitoin kuitenkin uusimpaan postaukseeni tiedot myös vuoden 2011 kustannuksista ;)

  Meille tulee luultavasti ensin 4 tarjoilijaa, jotka siis aloittavat työnsä jo klo.12, jos juhla alkaa klo.16. Tarjoilijat lähtisivät klo.20-21, jolloin meille tulisi sitten se viides tarjoilija (hoitaa baarimikon tehtäviä) joka on loppuajan eli max.06.00 asti :)

  Paikka on kyllä kertakaikkisen upea sisältä valaistuksineen ja design-tuoleineen jne.! Foorumeita lueskeltuani aurinko paistaa kuulemma ihanasti kolmen aikaan keski-kesällä salin terassille! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...