23. tammikuuta 2010

Vieraskirja kuvilla


Tässä vaihtoehto perinteiselle polaroidkameralle:

POLAROID Taskukokoinen valokuvatulostin PoGo
Tämän minikokoisen tulostimen avulla valokuvaajamme tai paljon kuvannut ystävämme voisi ottaa vieraista ensin nämä vieraskirjakuvat jonka jälkeen tulostelisimme ne sitten tällä minitulostimella. Tuo tarrapohjainen kuvapaperi voisi olla kätevä, jos juhlassa kuvat pitää saada vieraskirjaan kiinni ennen näytille laittamista.

"Vallankumouksellinen taskukokoinen Polaroidin PoGo digivalokuvatulostin tulostaa valokuvat käden käänteessä. PoGo valokuvatulostin on helppo kantaa mukana. Taloudellinen tulostin ei käytä patruunaa eikä tulostusnauhaa.


Kuvapaperin sisältämät väriainekset saavat tulostetut värit näyttämään entistä kirkkaammilta ja täyteläisimmiltä. PoGo tulostimen lämmittävä toiminto parantaa myös värien laatua. PoGo tulostimen värit ihastuttavat varmasti! Ne kestävät vettä ja sormeilua. Tulostimen käyttämä erikoispaperi on tarrapintainen, eikä siinä ole reunuksia.

PoGo tulostin on erittäin helppokäyttöinen. Polaroid tulostin käyttää Bluetooth-liitäntää, joka mahdollistaa langattoman tulostimen kännykästä. Pictbridge-liitäntä mahdollistaa suoratulostuksen kamerasta. Lisäksi tulostimessa on USB-portti tietokone-liitäntää varten.

Kompakti ja helppokäyttöinen PoGo valokuvatulostin on moderni uutuus digitaalisen valokuvauksen maailmassa."HINNAT (Pixmania)

Polaroid tulostinpaketti hinta 58,20 € sis. 70 kuva-arkkia + tarvittavat piuhat.
Erilliset kuva-arkit 19,90 €/paketti (70 kuva-arkkia)
YHTEENSÄ:  78,10 € + postituskulut

Pelkkä tulostin: 39 €
kuva-arkit: 4,90€/paketti (10 kuva-arkkia)


Vieraskirja juuri näille kuville löytyy täältä mustana ja valkoisena (saa tilattua Suomeen).

5 kommenttia:

 1. Ohoh, tuo on juuri se minitulostin josta mainitsin edellisen postauksen kommenteissa. Aloin jopa tosissani harkita sitä. Itse laite ei ole kallis, kuvapaperi ei ole kallista ja tuolle voisi olla käyttöä jatkossakin. Haluaisin vain ensin nähdä tuollaisen kuvan "luonnossa".

  Eihän siinä samaa tunnelmaa ole kuin old school -polaroideissa, mutta kuten sanottua, tuolla voisi leikkiä vielä häitten jälkeenkin.

  Tuosta laitteen kuville suunnitellusta vieraskirjasta en tiennyt, mutta itse suosisinkin kierreselkäistä kirjaa jolloin käyttämättä jääneet sivut saisi revittyä pois ja jäljelle jäisi "kokonainen" kirja.

  VastaaPoista
 2. Siberia, samaa mekin mietimme, että tuosta olisi todella hyötyä häiden jälkeenkin! Päädyimme siis tähän vaihtoehtoon ja käytämme sitä kierreselkäistä vieraskirjaa, jonka eilen ostin :)

  Perinteiset polaroidit tulisivat aivan liian kalliiksi emmekä oikeastaan kameralla tekisi häiden jälkeen mitään, kun taas tuolla minitulostimella voi koneeltakin ja kännykästä tulostella kuvia :)

  VastaaPoista
 3. itse ajattelin toteuttaa kuvallisen vieraskirjan niin, että pöytiin tulee kertiskamerat ja pöytäseurue ottaa toisistaan kuvat (hyvää tutustumis/hiljaisten hetkien puuhaa...) ja pöydissä on a5-kortteja, joihin kukin pari/perhe/henkilö kirjoittaa tervehdyksensä ja tarkoitus olisi kerätä kuvat+kortit ihan tavis albumiin (joka tietenkin samanlainen kuin suunnittelu- ja itse hääalbumi). Varoiksi vastuuhenkilö juhliin, joka muistuttaa ja pitää huolen, että kaikki tulee kuvatuksi ja kirjoittavat tervehdyksensä.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea :D Itsekkin mietin yhdessä vaiheessa tuota eikä se vieläkään ole poissuljettu :) Voi olla, että meille tulee pöytiin muutenkin kertiskamerat vaikkei niitä vieraskirjaideaan yhdistettäisikään.

  VastaaPoista
 5. Tästä postauksesta onkin jo aikaa, mutta jaanpa ajatukseni, kun sattui tämä googlella löytymään :) Eli juuri tilasin tämän Pixmaniasta, kun piirtopöytää läksin ostelemaan, niin sattui samalla silmään ja juurikin ensi kesän häät mielessäni sen ostoskoriin nappasin :) Ei ole pakettitarjous hinnalla pilattu ja kovasti oli saanut ostaneilta kehuja, joten innolla odotan paketin saapumista (jopa ehkä enemmän kuin sitä kauan kaipaamaani hieman kalliimpaa "ostan sitten veronpalautuksilla" piirtopöytää) :D

  Terkuin,
  Miia

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...