1. syyskuuta 2011

The Sormus

Vihkit: Sandberg V-236-7W (ylempi)  + M-48W (alempi) / Kuva Sandberg

Eli kuten osa tarkkasilmäisistä bongasi äänestyspostauksesta voitti sormus nro.1 (Kultajousen Princess mallistosta) neljän äänen erolla. Sydämeni kuitenkin vei nro.4 joka on Sandbergin Aamukaste- sarjasta.  Rivitimanttisormukseni on samaisen merkin Kassiopeia- sarjaa ja oikeaan käteen siirtyvä kihlani myöskin Sandbergia tosin Keulapurje- sarjaa :)

Hintoja: Blingbling (V-236-7W)  kustansi 1250€+ lisäkulu erikoispienestä koosta 30€=1280€ Alkuperäinen hinta tälle oli 1629€, eli ihan kiva alennus saatiin sovittua siihen ;) Rivivihkin pienennys 40€+kaiverrus 20€.

Blingbling vihkini laitoin tilaukseen koossa 14+ ja jätin samalla rivarivihkini pienennettäväksi koosta 15- kokoon 14+. Koko 14 meni myös hyvin vaikkaikin suht napakasti sormeen, mutten kuitenkaan uskaltanut tilata sitä jos vaikka esim. tulevaisuudessa raskauden aikana sormet turpoaa tms. Kaksi viikkoa kuulemma menee kun sepällä vähän ruuhkaa :)

Blingblingiin tulee teksti K <3 N 7.7.2012 ja rivariin tulee lause Amor Vincit Omnia (Rakkaus voittaa kaiken).

Jaa mitähän siihen miehen sormukseen kaiverretaan? Miehen tuntien siihen tulee jotakin tyyliin meidän nimet ja lause Ancilla face mea laganum (Orjanainen, paista minulle lettuja.). Hienoa :P Kyllä olisi repeilemistä siinä vielä vuosienkin päästä :P Mies tekee meillä siis aina ruokaa ja mä olen jälkiruokavastaava :D


16 kommenttia:

 1. Anonyymi1/9/11 09:14

  Kaunis on sormus! Itselläkin on todella pienet sormet, jotain alle 15, mutta oli pakko ottaa kihloihin koko 15. Pelkäsin myös itse sitä jos sormet turpoaa etc. niin päädyttiin suoraan tuohon kokoon. Vihkisormusta en ole katsellut vielä. Varmaan teetämme sen.

  Minulle kävi kihlojen aikaan niin ettei Kultajousessa pystytty pienentämään sitä sormusta joka minulle alunperin tilattiin... oli kyllä melkoista säätämistä. Aluksi siis tilattiin sormus jonka koko oli 16, ja "ammatti-ihminen" mittasi sormeni ja sanoi että olen kokoa 15½ ja vakuutteli että kyllä ko. sormuksen voi pienentää tuohon kokoon, mutta kuinkas kävikään. Kultasepältä tuli karu tieto siitä ettei sormusta voida kaventaa ollenkaan, muuten sivutimantit karisivat pois. Sitten menimme liikkeeseen takaisin ja yritimme etsiä jotain muuta sormusta tilalle, muttei mikään miellyttänyt enää silmää. Ja ne jotka olivat edes jollain tasolla kivoja maksoivat joko liikaa tai taas sama "ei voida pienentää". Oli hirveä tappelu että edes saatiin jo maksetut rahat sieltä takaisin. Olin todella karvaasti pettynyt, mutta onneksi löysimme liikkeen jossa valmistettiin valmiiksi jo pienempiä sormuksia meille hennommille. Siellä kunnon ammattilainen mittasi sormeni ja sanoi että sormeni on tosiaan 15 ja pienempikin menisi... olin järkyttynyt.. vaikka kultajousen sormus olisikin voitu pienentää kokoon 15½ niin se olisi silti hölskynyt sormessani. Onni onnettomuudessa.

  t. Daisy
  p.s. ihana kuva koirista, tämä on kiusaamista (koirakuume pahenee).
  p.p.s. Toivottavasti sinulla menee sormusasiat paremmin.

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanasta sormuksesta. :3 Hienoa,että itsepintaisesti otat sen, minkä itse haluat etkä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa! :D

  Hajosin kyllä totaalisesti tolle "Orjanainen, paista minulle lettuja" xD <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/9/11 15:37

  Mua ainakin neuvottiin ottamaan tiukka sormus. Me teettiin sormukset, joten omaani en päässyt kokeilemaan, kun valmiina, mutta aihion perusteella valittiin. Sormuksen pitää kuulemma tehdä vähän tiukkaa pois ottaessa, silloin se on oikean kokoinen. Musta tuntuu, että mun sormus on nyt löystynyt käytössä, koska vuosi sitten sen ottaminen teki tosiaan tiukkaa, mutta nyt tulee tosi helposti. Sormet mielestäni pysyneet saman kokoisina. Meidän koruseppä sanoi myös, että (meidän) sormuksia on helpompi tarvittaessa suurentaa kuin pienentää. Meillä on siis vain yksi sormus, 0,7 cm leveä ja siinä on paksuutta.

  Raskaana ollessa ei varmaan mahdu sormeen, mutta silloinhan sormusta voi pitää vaikka kaulassa. Raskausaika ei kuitenkaan ole ikuinen.

  t. Katja

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/9/11 15:52

  Onnittelut hienosta sormuksesta! Tätä ketjua jo pitkään seuranneena pohdin jo viime vuonna, että lienekö "tyydyt" noin vaatimattomaan sormusyhdistelmään minkä alunperin ostatte, vai haluatko lisää blingiä ajan myötä =)

  Sen verran pakko hintaa kommentoida, että aika hyvän (yli)hinnan ovat teiltä kiskoneet. Mun sormuksessa on 1x32ct + 2x15ct timantit (yht. 0,62ct), kaikki laatua W/VS, isoimmalla timantilla GIA-todistus. Maksettiin sormuksesta siitä n. 1300 eur.

  VastaaPoista
 5. Daisy: No voi harmi tuon sun kihlarumban kanssa! Täytyy toivoa, että sormukset tulee oikeassa koossa ja normikuntoisena takaisin :D

  Munkin kihlan "ammattilainen" mittasi ja niinpä sitä sitten jouduin 3 kertaa pienentämään ja tämänkin jälkeen tosiaan jäi vielä niin suureksi, etten voi sitä vasemmassa nimettömässä pitää :(

  Hih, hurraa koirakuume! :D

  MaijuS: Kiitos ihanuus <3 Haha, lettuja tekemään siis :P

  Katja: No hyvä kuulla! Luultavasti tilamaani koko sitten pitäisi olla ihan oikea ;)

  Anonyymi 1/9/11 15:37
  Kiitos! Tosin kysehän ei ole siitä, että olisin ollut jotenkin tyytymätön aikaisempaan combooni ;) Kolmannen sormuksen hankinta tuli ajankohtaiseksi kun kihlasormustani ei enää pystytty pienentää. Siksi kihla on nyt menossa oikean käden paksumpaan nimettömään ja rivikihlalleni piti saada uusi kaveri enkä tietenkään halunnut kahta samanlaista sormusta :P

  Milloin ostit sormuksesi ja onko sormuksesi kotimainen, entä kullan pitoisuus (valkokultaa?)? Kullan ja timanttien hinnat ovat nousseet ihan hurjaa vauhtia koko vuoden :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/9/11 07:11

  Hei Kitty! Sormukseni on teetetty Tampereella tänä vuonna (vaikka asumme PK-seudulla) ja materiaalina on 18kt valkokulta. Ja tuo hinta 1300 eur on tietenkin tingitty, sisälsi mm. kaiverruksen minulle sekä myös miehen sormukseen.

  VastaaPoista
 7. Upea sormus! Ja kiva blogi ;)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Ihan hyvän hinnan olet kyllä saanut. Valitettavasti Helsingissä kaikki tuon laatuiset sormukset olivat paaaljon kalliimpia niin teetettynä kuin valmiinakin :) Lisäksi mulle tärkeää oli timanttien eettisyys ja sormuksen kotimaisuus :) Ulkomaisia samanlaatuisia sormuksia olisi kyllä saanut halvemmalla.

  Tanja: Kiitos <3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/9/11 19:58

  Terve! GIA-todistuksella merkitty timantti on nimenomaan eettinen (tai näin meille ainakin uskotellaan) ja sormus on teetetty Andreasenilla, eli kotimaista käsityötä, vai mitä =) Me suunnattiin sormusostoksille nimenomaan siksi Helsingistä Tampereelle, että ei haluttu maksaa ns. pääkaupunkiseutulisää.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Nimenomaan näin :) Mietin myös itseasiassa Andersenia kun teettäminen kävi mielessä, mutta kun löysin Sandbergilta mieleisen niin en osannut ajatella enää mitään muuta sormusta rivarin kaveriksi :)

  VastaaPoista
 11. Upeat sormukset olet valinnut:) Saako kysyä mistä liikkeestä kävitte ostamassa sormukset? Itsellänikin on haaveena Sandbergin sormus kun kihlakin on sieltä mutta tuntuu, että liikkeet missä käymme kyselemässä hintoja niin kaikki alkaa kakkosella:( Ja se ylittää budjetin aika rajusti....

  VastaaPoista
 12. Moi Sukkula! Käytiin Vantaalla Kauppakeskus Jumbon Timantisilla :) Tuota mun aamukaste sormusta saa erikokoisilla keskikivillä joten hinta vaihtelee n.1000-2000€ :) Tuo mun oli siis tingittynä 1250€ ja OVH 1629€

  Kävin myös kahdessa muussakin Kultakello/Timanttiset liikkeessä Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa ja siellä nuo Sandberit oli kalliimpia :O

  Kannattaa tosiaan vertailla ja tinkiä ^^

  VastaaPoista
 13. Kauniit sormukset olet valinnut! Itselläni ovat samat sormessa =) ovat kyllä todella sirot, kauniit ja sopivasti bling bling. Käytössä olen huomannut, että keskikivi tarttuu hieman arjen touhuissa kiinni milloin minnekin, mutta vielä on kuitenkin kiinni pysynyt. Sivukiviä kävin uudelleen istuttamassa, kun eivät olleet minun silmään täydellisesti kiinni. Helposti kuitenkin hoitui tuo ja meni takuuseen. Päivittäin tuijottelen noita sormuksia enkä ole niihin kyllä kyllästynyt tämän puolen vuoden aikana =)

  VastaaPoista
 14. Voi miten ihana kuulla! <3 Hiukan ajattelinkin, että varmasti tuo keskikivi vähän ottaa kiinni, mutta on se niin kaunis ettei haittaa :D Pitääkin tarkkailla myös noita sivukiviä :)

  Mun sormus onkin vasta valmis lokakuun tokalla viikolla vaikka tilasin sen elokuun lopussa :(

  VastaaPoista
 15. Paljonko tuossa sun sormuksessa on caraatteja timanteilla?

  VastaaPoista
 16. Hei! Kaikki tiedot sormuksiimme liittyen löydät täältä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...